Välkommen till AM Gardinsömnad!

Vi syr och monterar gardiner till offentlig och privat miljö. Låt oss sätta färg på era lokaler och skapa en trivsam och estetiskt tilltalande miljö.

AM Gardinsömnad erbjuder helhetslösningar vilket gör att våra kunder kan fokusera på annat. Vi besöker er gärna, visar våra färg- och tygprover, ger förslag samt besvarar era frågor. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just er. Hos oss hittar ni ett varierat sortiment av kvalitetstyger, rullgardiner och persienner från välkända varumärken som Almedahls, Borås Cotton, Himla och Ljungbergs textil mfl. Förutom gardiner så syr vi även dynor, kuddar, stolsöverdrag och överkast i vackra färger.

Företaget startades 1997 och drivs av oss, Agneta och Leif Molge, som har mångårig branscherfarenhet. Vår verksamhet präglas av kreativitet, kvalitet samt servicekänsla och vi tar alltid helheten i beaktande innan vi rekommenderar en lösning. Vi har en bred kundkrets och utför uppdrag åt både privatpersoner, företag, kommuner, kyrkor, skolor mfl. i Tierp, Uppsala och Stockholm.

Du är hjärtligt välkommen att ringa eller skicka ett e-postmeddelande till oss. Vi svarar gärna på dina frågor!

Hem  |  Kontakt

Tel: 0293-147 80    |  Fax: 0293-147 80Mobil: 070-521 18 32   |   E-post: info@amgardinsomnad.se